Najbolji u Srbiji

ПРОЦЕС ИЗБОРА

  • Home
  • Процес избора

МЕТОДОЛОГИЈА ИЗБОРА - НАЈБОЉИ У СРБИЈИ 2021

ПРИЈАВА

1.

Све особе и организације имају прилику и могућност да пријаве или да се пријаве ако су препознале себе или друге као значајне доприносиоце у области рада и радних односа, управљања људима

ИСТРАЖИВАЊЕ

2.

Комора менаџера људских ресурса Србије ће током процеса континуирано пратити и истраживати најновија знања и достигнућа у развоју менаџмента људских ресурса како у Србији тако и у свету.

СЕЛЕКЦИЈА

3.

Kad praćenje i istraživanje bude završeno Tim stručnih ljudi određen od strane Komore iz oblasti rada i radnih odnosa će razmotriri prijave i nominovati dobitnike iz svake kategorije.Nominovani dobitnici će biti obavešteni putem mejla i telefonom, takođe javnost će biti obaveštena putem portala Komore.

ПОТВРЂИВАЊЕ

4.

Од свих номинованих Тим Коморе ће захтевати да докажу да испуњавају критеријуме и да заслужују награду из области у којој су номиновани. Комисија и Комора очекују да процес провере испуњавања критеријума буде частан, праведан и поштен како доликуије лидерима и професионалцима.

ОДРЕЂИВАЊЕ

5.

Tim Komore u saglasnosti sa nominovanim dobitnicima će kompletnu dokumentaciju proslediti Komisiji za dodelu nagrada Komore u sastavu 4 doktora nauka iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa, rada i radnih odnosa od kojih su dva doktora dokazana sa svojim znanjem i iskustvom u praksi a dva su dokazani naučnici i profesori Univerziteta u Srbiji. Komisija će na osnovu podnete dokumentacije odrediti dobitnike nagrada.

ДОБИТНИЦИ

6.

На свечаној церемонији, добитницима награда "НАЈБОЉИ У СРБИЈИ", награде ће бити уручене и добитници ће бити представљени јавности путем медија.

sr_RSCYRСрпски