Najbolji u Srbiji

Најбољи у Србији
Kako konkurisati?

Pogledajte sve
naše kategorije

Најбољи у Србији
2020. godine

2021

Да ли сте
ви најбољи?

ЧЕСТО ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА
42
ХР истраживање

Какво мишљење имате о ХР менаџеру у вашој организацији?

LOGO500px

Kako da budete najbolji u 2022?

Пријава је основни полазни или почетни документ са којим се започиње процес. Захтев је документ до 1000 речи и мора да садржи, без обзира на категорију за коју се пријављује, следеће:

cropped-LOGO500px.png

Будите пријатељ највреднијег догађаја

Molimo Vas da pre nego što popunite obrazac u nastavku, kako biste iskazali svoj interes i bili registrovani za izbor NAJBOLJI U SRBIJI 2022, obavezno pročitate: Pravila učešća, Politika privatnosti, Politika kolačića

cropped-LOGO500px.png

Одаберите категорију у којој сте најбољи

Избор најбољих људи, тима, сектора, департмента, одељења, агенција и организација из области: - Менаџмент људских ресурса; - Менаџмент талента; Обухватиће организације из државног, друштвеног и приватног сектора, које у свом организационом пословању имају сектор или позицију из наведених области.

cropped-LOGO500px.png

Контактирајте нас да вам помогнемо

Ако желите да поставите питање, или тражите додатна појашњења у вези са избором најбољих људи из области менаџмента људских ресурса молимо вас да га доставите у писменом облику на е-мејл адресу:

ДОБРОДОШЛИ

Комора менаџера
људских ресурса Србије

Комора менаџера људских ресурса Србије је основана ради унапређења, развоја професије, функција и услова за обављање стручних послова у менаџменту људских ресурса, заштите општег и појединачног интереса људи који се баве овом делатношћу. Комора се залаже за изградњу, одржавање и унапређење професионалног и партнерског односа са стручњацима из области управљања људским ресурсима, медијима, Владом Републике Србије, невладиним организацијама, пословним и академским институцијама за решавање изазова у управљању људима који утичу на ефикасност и одрживост својих организација и заједница.

МЕТОДОЛОГИЈА ИЗБОРА - НАЈБОЉИ У СРБИЈИ 2021

ПРИЈАВА

1.

Све особе и организације имају прилику и могућност да пријаве или да се пријаве ако су препознале себе или друге као значајне доприносиоце у области рада и радних односа, управљања људима

ИСТРАЖИВАЊЕ

2.

Комора менаџера људских ресурса Србије ће током процеса континуирано пратити и истраживати најновија знања и достигнућа у развоју менаџмента људских ресурса како у Србији тако и у свету.

СЕЛЕКЦИЈА

3.

Кад праћење и истраживање буде завршено Тим стручних људи одређен од стране Коморе из области рада и радних односа ће размотрири пријаве и номиновати добитнике из сваке категорије. Номиновани добитници ће бити обавештени путем мејла и телефоном, јавност ће бити обавештена путем портала Коморе.

ПОТВРЂИВАЊЕ

4.

Од свих номинованих Тим Коморе ће захтевати да докажу да испуњавају критеријуме и да заслужују награду из области у којој су номиновани. Комисија и Комора очекују да процес провере испуњавања критеријума буде частан, праведан и поштен како доликуије лидерима и професионалцима.

ОДРЕЂИВАЊЕ

5.

Тим Коморе у сагласности са номинованим добитницима ће комплетну документацију проследити Комисији за доделу награда Коморе у саставу 4 доктора наука из рада и радних односа од којих су два доказана са својим знањем и искуством у пракси а два су доказани научници и професори Универзитета у Србији. Комисија ће на основу поднете документације одредити добитнике награда.

ДОБИТНИЦИ

6.

На свечаној церемонији, добитницима награда "НАЈБОЉИ У СРБИЈИ", награде ће бити уручене и добитници ће бити представљени јавности путем медија.

ПРИЈАТЕЉИ ИЗБОРА

ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ СУ ОМОГУЋИЛЕ ДА ЗНАМО КО ЈЕ НАЈБОЉИ

КАТЕГОРИЈЕ

За више информација кликните на категорију

Најбољи менаџер
људских ресурса

Најбољи директор

Најбољи менаџер талента

Најбоља пракса

Најбољи одговори на
КОВИД - 19

Златна награда

УТИСЦИ ДРУГИХ

Људи који су нам указали поверење

Пројекат од великог значаја за Србију, за организације и за запослене. Честитам

Проф.др. Лазар Дражета

Професор Универзитет Сингидунум

"НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" је стратешки важан пројекат како за Србију тако и за организације које послују у њој.

Проф.др. Живко Кулић

Професор Универзитета Привредна Академија

Избор најбољих из менаџмента људских ресурса је сјајна могућност да покажемо (колективно и појединачно), ко смо и шта смо у раду и радним односима.

Проф.др Горан Милошевић

Професор Универзитет Нови Сад

Бити "Најбољи у Србији" добити то признање,представља највећу и најбољу награду коју појединац или компанија може добити. Зашто је највећа и најбоља? Зато што значи да цените и вреднујете људе како доликује нашој традицији, култури, образовању и васпитању. Како доликује Србији.

Проф.др Миле Бугарин

Директор Института за рударство и металургију Бор

Најбољи у Србији из менаџмента људских ресурса представља крупан корак на путу враћања поверења између послодавца и запослених. Не постоји признање које се може упоредити са овим и које би организације више пожелеле ако теже ка томе да буду послодавац за пример.

Проф.др Веселин Перовић

Професор Технички Факултет Унивезитета Нови Сад

Бити најбољи у Србији је оно чему сви тежимо. Бити најбољи је оно што издваја посебне по знању, способностима, искуству и односу према људима. Честитам.

Проф.др Неђо Даниловић

Проректор за развој Универзитет МБ Београд

Бити најбољи у Србији представља велику част и привилегију, нарочито када се ради о односу према људима. Ћеститам на пројекту.

Проф. др Душан Регодић

Ректор Универзитета МБ Београд

Велико признање, велика част уједно и обавеза. Добити награду Најбољи у Србији представља највећи домет који менаџер/руководилац може остварити.

др Драгана Петковић

Директор

Најбољи у Србији је оно чему би требали сви да тежимо. Нарочито ако се тиче људи, односа са људима без обзира што је у питању рад и радни однос. Велика част и велика привилегија.

Др Татјана Мичић

Директор

Сјајна иницијатива која заслужује пуну подршку свих директора /менаџера тј. организација у Србији.

др Соња Јовановић

ХР Ассоциате Дирецтор ат ЕY.

Најбољи у Србији. Говори само за себе.

др Марина Костић

"НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" из менаџмента људских ресурса даје оно најбоље о нама, о компанији, о Србији. Браво.

Проф.др Милица Слијепчевић

Професор Универзитет Метрополитен

Најбољи у Србији је само за НАЈБОЉЕ!

др Татјана Мркић

едукатор, НЛП тренер, професионални вингвејв коуч и сомелије

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Будите у току са новим догађањима

Новости

SRBIJA ZEMLJA MOGUĆNOSTI
Опширније

Odnos sa zaposlenima

Biti pravedan i biti HR
Опширније

Етика и одговорност

ZANIMLJIVA VREMENA
Опширније

Пријавите се да бисте увек били у току

Примите обавештења о избору најбољих преко мејла.

Адреса

Ђорђа Војновића 118,
22320 Инђија
Ребуплика Србија

Контакт телефон
Тренутно на сајту

Број полазника:
195 полазника на сајту

sr_RSCYRСрпски