Najbolji u Srbiji

PROCES IZBORA

  • Home
  • Proces izbora

METODOLOGIJA IZBORA - NAJBOLJI U SRBIJI 2021

PRIJAVA

1.

Sve osobe i organizacije imaju priliku i mogućnost da prijave ili da se prijave ako su prepoznale sebe ili druge kao značajne doprinosioce u oblasti rada i radnih odnosa, upravljanja ljudima

ISTRAŽIVANJE

2.

Komora menadžera ljudskih resursa Srbije će tokom procesa kontinuirano pratiti i istraživati najnovija znanja i dostignuća u razvoju menadžmenta ljudskih resursa kako u Srbiji tako i u svetu.

SELEKCIJA

3.

Kad praćenje i istraživanje bude završeno Tim stručnih ljudi određen od strane Komore iz oblasti rada i radnih odnosa će razmotriri prijave i nominovati dobitnike iz svake kategorije.Nominovani dobitnici će biti obavešteni putem mejla i telefonom, takođe javnost će biti obaveštena putem portala Komore.

POTVRĐIVANJE

4.

Od svih nominovanih Tim Komore će zahtevati da dokažu da ispunjavaju kriterijume i da zaslužuju nagradu iz oblasti u kojoj su nominovani. Komisija i Komora očekuju da proces provere ispunjavanja kriterijuma bude častan, pravedan i pošten kako dolikuije liderima i profesionalcima.

ODREĐIVANJE

5.

Tim Komore u saglasnosti sa nominovanim dobitnicima će kompletnu dokumentaciju proslediti Komisiji za dodelu nagrada Komore u sastavu 4 doktora nauka iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa, rada i radnih odnosa od kojih su dva doktora dokazana sa svojim znanjem i iskustvom u praksi a dva su dokazani naučnici i profesori Univerziteta u Srbiji. Komisija će na osnovu podnete dokumentacije odrediti dobitnike nagrada.

DOBITNICI

6.

Na svečanoj ceremoniji, dobitnicima nagrada "NAJBOLJI U SRBIJI", nagrade će biti uručene i dobitnici će biti predstavljeni javnosti putem medija.

sr_RSSerbian