Najbolji u Srbiji

Najbolje nagrade i priznanja radnicima
od strane organizacije

  • Home
  • Najbolje nagrade i priznanja

Dobrodošli među najbolje u Srbiji 2021 godine!

NAJBOLJI U SRBIJI 

Kategorija “Najbolje nagrade i priznanja radnicima”.

Ova nagrada prepoznaje gde je organizacija blisko uskladila prednosti, nagrada i/ili strategija priznavanja sa poslovnim ciljevima kako bi se podstakla i povećala produktivnost.

Komisija će razmotriti opipljive dokaze koji pokazuju kako je strategija imala direktan uticaj na zaposlene, a potom i krajnji rezultat organizacije. Primeri inicijative koje se mogu uvrstiti u ovu kategoriju uklučuju: uvođenje novog pristupa beneficijama, nova strategija prepoznavanja uposlenika i tema, impresivan rad oko smanjenja rodnoga jaza u platama, ili uvođenje nove platne strukture koja postigla dobre rezultate u pogledu produktivnosti, privlačenja ali  i zadržavanja zaposlenih.

Komisija će razmotriti:
– Jasne pokazatelje koji pokazuje zašto je strategija implementirana i kako je ona povezana sa širokim poslovnim strategijama.
– Zašto je strategija inovativna u daljem kontekstu.
– Dokaz da je strategija dobra i korisna za zaposlene.
– Dokaze o uspehu, pokušavajući da povrate uloženih sredstava i način na koji je ojačala organizaciju.
– Pokazatelje kako je organizacija imala koristi od strategija angažovanja, zadržavanja, produktivnosti i drugih relevantnih mera.

NAPOMENA:

Ova kategorija je otvorena za nominaciju svima koji ispoštuju korake date za prijavu i nominaciju.

Svim članovima Komore menadžera ljudskih resursa Srbije koji imaju PRO i PREMIJUM status omogućiće se da glasaju za nominovane kandidate u ovoj kategoriji kao i besplatna prijava i učešće na svečanoj ceremoni dodele nagrada na dan menadžera ljudskih resursa Srbije 20 maja 2022.

Popunite sva polja za prijavu.

AKO VAM JE POTREBNA POMOĆ PIŠITE NAM NA: kontakt@najboljiusrbiji.rs

sr_RSSerbian